• A.C.S. Foresta Suceava

Victorie în ultimul meci pe Areni din 2019

Seria derby-urilor locale a început cu o victoire pentru Foresta, care s-a impus vineri cu scorul de 4-1 în fața celor de la Șomuz Fălticeni.


Echipa trimisă în teren de Petre Grigoraș

Elevii lui Petre Grigoraș au deschis scorul după 15 minute de la fluierul de start, când Căinari a executat o lovitură de colț, iar Martin a reluat de la colțul scurt cu capul în plasa porții lui Pascal. Prima repriză a adus câteva șanse de majorare a avantajului, Cerlincă, Rigoni și Hagiu amenințând poarta celor din Fălticeni în trei rânduri, însă mai aproape de a marca au fost Drugă, din lovitură liberă și Martin care nu a reușit să împingă mingea în plasă din 6 metri după o centrare a lui Cerlincă din bandă. Chiar la ultima fază a primului act scenariul primului gol s-a repetat, Căinari centrează de la colț, iar mingea trimisă de acesta îl găsește în careu pe Marin, care reia de pe picioare cu capul și aduce liniștea înainte de fluierul arbitrului.După pauză, ambele echipe au căutat golul, „galben-verzii” pe cel care să securizeze cele trei puncte, iar oasepții pe cel care să-i readucă în joc. Dacă la poarta noastră Ailenei s-a remarcat după ce a respins cu un reflex incredibil o minge după un corner, iar la acțiunile lui Julei și Afalna, de partea cealaltă, în minutul 69 Drugă a marcat cu un șut la colțul lung din marginea careului. pe care portarul oaspeților nu a reușit să-l pareze. Aproape de gol au fost Cerlincă cu un șut de la distanță, dar și Pipoș, June și Grumezescu, cei din urmă trecând pe lângă gol în situație unu la unu cu portarul Pascal.


Martin și Drugă au ajuns la cota 10 în acest sezon

în minutul 81 la o acțiune personală reușită de Pipoș, Cerlincă a marcat al patrulea gol al Forestei, în timp ce pentru Fălticeni, golul de onoare a fost marcat de Julei cu trei minute înainte de final. În ciuda temperaturilor scăzute fanii au fost alături de echipă, iar pentru asta vă mulțumim. Ați fost alături de noi meci de meci, la bine și la greu, pentru voi și pentru Suceava vom lupta până la capăt, următorul test fiind derby-ul de la Rădăuți, sâmbătă, 30 noiembrie de la ora 14:00.
Rezultatele etapei cu numărul XIV:


Aerostar Bacău 0:1 CSM Focşani

FC Botoșani 2 0:2 Ştiinţa Miroslava

Ozana Târgu Neamț 3:2 Oțelul Galați

Ceahlăul Piatra Neamţ 3:0 KSE Târgu Secuiesc

CSM Paşcani 0:10 Sporting Lieşti

Universitatea „Dunărea de Jos” Galați 0:2 Bucovina Rădăuţi

Foresta Suceava 4:1 Şomuz Fălticeni

Hușana Huși 3:1 CSM Bacău


218 views0 comments

©2020 ACS Foresta Suceava