• A.C.S. Foresta Suceava

Victorie de moral pe Areni

Etapa a VII-a a adus pe Areni Ozana Târgu Neamț, echipă nou promovată în Liga a III-a. După două jocuri de campionat cu rezultate negative și prestații ce au lăsat de dorit, elevii lui Petre Grigoraș au reușit să se impună cu 3-1 și să pună bazele unei noi serii de victorii necesare pentru a rămâne în cărți pentru primul loc, cel care duce în Liga a 2-a.

Echipa trimisă în teren de Petre Grigoraș împotriva Ozanei Târgu Neamț

Galben-verzii au început ofensiv, primul care a avut șansa de a deschide scorul fiind Hagiu, mingea fiind apărată de portarul oaspeților, Bîlbă, într-o situație de 1 vs 1. În minutul 19, cel mai bun marcator al seriei în sezonul precedent, Martin, și-a intrat în rol și a puncat pentr 1-0 cu un șut de la 14 metri. Pavel, în urma unei lovituri libere și același Martin, al cărui șut a fost respins în bară de Bîlbă, au trecut pe lângă al doilea gol în timp ce la poarta cealaltă nemțenii au avut o șansă de a reintra în joc cu 10 minute înainte de finalul primei reprize.


Dudu Drugă ajunge la a șaptea reușită în tricoul galben-verde în toate competițiile

Unul dintre fundașii Ozanei deviază mingea cu mână, după o lovitură liberă, moment în care centralul întâlnirii a dictat lovitură de la 11 metri. Dudu Drugă a transformat, iar Foresta a intrat la vestiare cu un avantaj liniștitior. Revenit după o accidentare care l-a ținut departe de teren câteva săptămâni, Rigoni a trecut pe lângă golul ce putea încheia emoțiile acestui joc, Martin și Hagiu având aceeași oportunitate. Golul trei a venit în minutul 74, nouarul nostru împingând în plasa porții lui Bîlbă o minge servită de Hagiu. Ozana Târgu Neamț a reușit să-și treacă în cont golul de onoare pe final, prin Hodorogea.


În urma acestei etape, Foresta a urcat o poziție în clasament, fiind a cincea echipă, după Aerostar Bacău, Oțelul Galați, Bucovina Rădăuți și Ceahlăul Piatra Neamț, echipă pe care o va înfrunta în următorul joc, pe 12 octombrie de la ora 15:00, pe Stadionul Ceahlăul.


Rezultatele etapei a 7-a în Seria 1 a Ligii a III-a:


CSM Bacău 0:0 CSM Focşani

CSM Paşcani 0:7 Aerostar Bacău

Universitatea Dunărea de Jos Galați 0:1 Ceahlăul Piatra Neamţ

Foresta Suceava 3:1 Ozana Târgu Neamț

Şomuz Fălticeni 0:2 Ştiinţa Miroslava

Bucovina Rădăuţi 1:2 Oțelul Galați

Sporting Lieşti 1: KSE Târgu Secuiesc

Hușana Huși 2:1 FC Botoșani 2


Sursa foto: GazetaSV.ro

14 views

©2020 ACS Foresta Suceava