• A.C.S. Foresta Suceava

Scorul sezonului pentru Foresta

Foresta a înregistrat astăzi scorul sezonului și totodată o victorie de moral în fața celor de la CSM Pașcani, la finalul celor 90 de minute tabela arătând 10-0.


Primul 11 al Forestei pentru meciul cu CSM Pașcani

Elevii lui Petre Grigoraș au marcat primul gol după un sfert de oră de la fluierul de start prin golgheterul sezonului trecut, Robert Martin, acesta reluând cu capul de la colțul scurt, o minge centrată dintr-un corner de căpitanul echipei, Dudu Drugă. Foresta a căutat a doua reușită, având câteva șanse uriașe, însă acesta a venit tot după o lovitură de colț a marcat și fundașul central Mateciuc, în minutul 38, Andrei Cerlincă fiind cel care a stabilit diferanța de trei goluri înregistrată la pauză.


Martin a ajuns la șase reușite în toate competițiile

După pauză diferența s-a mărit considerabil, Martin a reușit dubla în minutul 53, după alte două minute Hagiu fiind cel care a adus a cincea reușită a „galben-verzilor”. Al treilea gol în decurs de 4 minute a consemnat și hat-trickul lui Robert Martin, cel care mai târziu avea să fie înlocuit de Grumezescu. Pe parcursul reprizei secunde au mai intrat June, Pipoș și Marin, cel din urmă reușind o dublă. La cota trei în acest joc a ajuns și Cerlincă, el înscriind încă două goluri în minutele 76 și 89. Pentru Foresta urmează o deplasare pe terenul Universității „Dunărea de Jos” Galați, pe 26 octombrie, de la ora 15:00.


Rezultatele rundei cu numărul 9:


Universitatea Dunărea de Jos Galați 0:2 Aerostar Bacău

Foresta Suceava 10:0 CSM Paşcani

Hușana Huși 0:4 Ceahlăul Piatra Neamţ

Şomuz Fălticeni 2:1 FC Botoșani 2

Bucovina Rădăuţi 4:1 CSM Focşani

Sporting Lieşti 1:3 Ştiinţa Miroslava

KSE Târgu Secuiesc 3:4 Oțelul Galați

CSM Bacău 1:3 Ozana Târgu Neamț


16 views0 comments

©2020 ACS Foresta Suceava