• A.C.S. Foresta Suceava

Prestație dezamăgitoare pentru galben-verzi la Dorohoi

Foresta a suferit primul eșec în actualul sezon al Ligii a 3-a, după un usturător 4-1 administrat de cei de la FC Botoșani 2, în meciul de deschidere al etapei a șasea.

Galben-verzii au început cu același 3-5-2, precum în meciul din Cupa României cu Gaz Metan Mediaș, primul 11 suferind câteva modificări.


Echipa de start din meciul cu FC Botoșani 2

Prima șansă de a deschide scorul a aparținut sucevenilor, însă în minutul 19, după o eroare a defensivei noastre, în urma căreia Filip a singur cu Ailenei, a venit golul de 1-0 pentru gazde.

După pauză, Marin este faultat în careu, Dudu Drugă transformă lovitura de la 11 metri și a readus speranțele unui rezultat pozitiv în tabăra Forestei. La jumătatea reprizei secunde, oaspeții revin în avantaj, Kolesovs reluând cu capul după o lovitură de colț.

Șansele Forestei pentru a salva ceva din acest meci devin aproape nule în minutul 77, când Teodor Lungu este eliminat pentru cumulul de cartonașe galbene. Gazdele profită de spațiile create și de inferioritea numerică a galben-verzilor și se desprind pe tabelă în minutul 78, prin Longher, Chica-Rosa marcând golul 4, cu un șut de la marginea careului, deviat de Ichim.Distanța dintre Foresta și liderul seriei, Aerostar Bacău a ajuns la șapte puncte în acest moment, etapa a șaptea găsindu-i pe suceveni pe locul 6 în clasament, meciul următor urmând să primească vizita celor de la Ozana Târgu Neamț, pe 5 octombrie de la ora 15:00.


Rezultatele etapei a 5-a în Seria 1 a Ligii a III-a:


Aerostar Bacău 3:1 Sporting Lieşti

FC Botoșani 2 4:1 Foresta Suceava

Ozana Târgu Neamț 1:1 Universitatea Dunărea de Jos Galați

CSM Focşani 2:0 Hușana Huși

KSE Târgu Secuiesc 0:1 Bucovina Rădăuţi

Ştiinţa Miroslava 4:0 CSM Bacău

Ceahlăul Piatra Neamţ 7:1 CSM Paşcani

Oțelul Galați 3:0 Şomuz Fălticeni


Sursa foto: Sportul botoșănean în imagini


16 views0 comments

©2020 ACS Foresta Suceava