• A.C.S. Foresta Suceava

Foresta trece de Hușana Huși și urcă pe podium

Etapa a 12-a a adus o nouă victorie pe teren propriu pentru „galben-verzi”, care au trecut de Hușana Huși cu scorul de 4-0. În urma acestui joc, Foresta a urcat pe locul 3 în clasamentul Seriei 1 a Ligii a III-a.


Jucătorii utilizați de Petre Grigoraș în meciul cu Hușana Huși

Începutul meciului nu a fost marcat de ocazii foarte mari de poartă din partea ambelor echipe, jocul fiind unul de uzură în zona centrală. După 23 de minute, la o lovitură liberă din apropierea careului lui Axinte, Cerlincă a executat perfect, fără șansă pentru portarul advers, astfel scorul devenind 1-0. Până la pauză, Marin a trecut pe lângă gol, mingea lovind bara, iar de partea cealaltâ cei de la Hușana Huși au avut o șansă importantâ de a egala, însă până la finalul primelor 45 de minute, scorul avea să rămână 1-0.


Pe parcursul celui de-al doilea act, Martin a irosit câteva șanse notabile de a majora diferența de pe tabelă, golul al doilea venind totuși cu un sfert de oră înainte de final, când Onofraș a oferit o execuție din bandâ ce l-a surprins pe Axinte. La doar câteva minute Drugâ a risipit toate emoțiile celor trei puncte, după ce a transformat un penalty obținut de Căinari. Onofraș avea să ofere și pasa decisivă pentru cel de-al patrulea gol reușit de Grumezescu.


În următoarea etapă, Foresta va evolua pe terenul celor de la CSM Bacău, pe 15 noiembrie, începând cu ora 14:00.


Rezultatele etapei a 12-a:


Aerostar Bacău 2:1 Ştiinţa Miroslava

CSM Focşani 4:0 Oțelul Galați

FC Botoșani 2 2:1 KSE Târgu Secuiesc

Ozana Târgu Neamț 3:0 Sporting Lieşti

Ceahlăul Piatra Neamţ 1:0 Bucovina Rădăuţ

CSM Paşcani 0:6 Şomuz Fălticeni

Universitatea „Dunărea de Jos” Galați 2:0 CSM Bacău

Foresta Suceava 4:0 Hușana Huși

9 views0 comments

©2020 ACS Foresta Suceava