• A.C.S. Foresta Suceava

Foresta învinge liderul seriei pe Areni

Foresta a sfârșit seria de invincibiltate a liderului Seriei 1 a Ligii a III-a, Aerostar Bacău, într-un meci ce a contat pentru a unsprezecea etapă a campionatului.


Echipa folosită în meciul împotriva celor de la Aerostar Bacău

„Galben-verzii” au început hotărât partida de pe Areni, iar după câteva minute de tatonare, prima ocazie notabilă a fost consemnată de Căinari din lovitură liberă, după 10 minute de joc, urmăoarea minge periculoasă pentru poarta lui Axinte a fost chiar golul reușit cu capul de Marin în minutul 12, în urma unei lovituri de colț executate de Căinari.


Alexandru Marin a marcat unicul gol al partidei

După 8 minute, la o pătrundere frumoasă în careul oaspeților reușită de Hagiu, Căinari a finalizat cu un șut peste poartă. Prima șansă a oaspeților a venit cu 10 minute înainte de finalul primei reprize, la o lovitură liberă care nu i-a pus probleme prea mari lui Ailenei. Înainte de pauză, la un corner, executat de această dată de Cerlincă, fundașul central, Mateciuc a reluat cu capul razant pe lângă poartă, astfel scorul la finalul primelor 45 de minute fiind 1-0 în favoarea Forestei.


Aerostar Bacău, fără ocazie importantă la pauza lui Ailenei până în ultimul sfert de oră

Pe parcursul reprizei secunde băcăuanii au căutat egalarea, având câteva șanse importante la poarta lui Ailenei, la una dintre acțiuni portarul Forestei fiind salvat de bară. De partea cealaltă, Hagiu, Marin, Cerlincă, Martin, June, Stănescu și Celeadnic cu o bară, puteau majora diferența, apărarea oaspeților salvând mingea din fața porții în trei situații. În minutul 80, singurul marcator al meciului, Marin, a fost lovit grav de portarul liderului, Axinte, fiind nevoie de intervenția ambulanței.


Axinte, intrare oribilă asupra lui Marin

Din fericire, în aceste momente Alexandru Marin este în afara oricărui pericol, după accidentare acesta a fost transportat la spital, unde medicii a făcut câteva investigații. Pe teren, în urma consultărilor, centralul meciului l-a eliminat pe Axinte și a acordat lovitură liberă pentru „galben-verzi”, decizia inițială fiind repunere de la margine. Până la final, scorul de pe tabelă a rămas neschimbat, astfel Foresta se menține pe poziția a patra în clasament, în urma celor de la Aerostar Bacău, Bucovina Rădăuți și Ceahlăul Piatra Neamț. Etapa următoare, Foresta va evolua tot pe teren propriu, în compania celor de la Hușana Huși.


Rezultatele etapei a 11-a:


Foresta Suceava 1:0 Aerostar Bacău

Hușana Huși 3:0 Universitatea „Dunărea de Jos” Galați

Şomuz Fălticeni 0:0 Ceahlăul Piatra Neamţ

Bucovina Rădăuţi 3:1 Ozana Târgu Neamț

Sporting Lieşti 2:2 FC Botoșani 2

KSE Târgu Secuiesc 2:0 CSM Focşani

Oțelul Galați 2:1 Ştiinţa Miroslava

CSM Bacău 2:0 CSM Paşcani

19 views0 comments

©2020 ACS Foresta Suceava