• A.C.S. Foresta Suceava

Calificare după un meci istoric pentru Foresta

Povestea Cupei României va scrie un nou episod, de optimi, pentru Foresta Suceava, după ce galben-verzii au trecut de ocupanta locului 4 în Liga 1, Gaz Metan Mediaș, astfel consemnându-se un moment istoric pentru fotbalul sucevean.


Echipa de start pentru meciul cu Gaz Metan Mediaș


Elevii lui Petre Grigoraș au început partida ofensiv, lucru vizibil și din formația folosită, 3-5-2, cei 11 titulari fiind: Cărbune - Mateciuc Avrămia Vițelaru - Sumanariu Căinari Pavel Celeadnic Drugă - Martin Grumezescu. În ciuda jocului, Gaz Metan a deschis scorul în minutul 8 prin Sergiu Buș. Sucevenii au ripostat, Martin, Grumezescu, Pavel și Căinari având câteva șanse notabile. În minutul 40 Grumezescu este faultat în apropierea careului oaspeților, iar specialistul nostru din lovituri libere, Dudu Drugă îl învinge pe Batista cu un șut la nivelul ierbii și readuce speranțele fanilor veniți pe Areni.


Dudu Drugă ajunge la a cincea reușită în toate competițiile


Peste alte trei minute Căinari și Grumezescu realizează o fază ce pun în evidență calitățile de vărf autentic ale lui Martin, care reia cu capul în plasa porții celor de la Gaz Metan Mediaș, golul ce ne aduce în avantaj declanșând nebunia pe Areni. După pauză, stilul de joc entuziasmant prestat de galben-verzi a devenit și mai accentuat, Grumezescu, Avrămia, Pavel dar și Martin, care a avut o reușită anulată pe motiv de offside, trecând pe lângă cel de-al treilea gol.
Până la final tabela a rămas neschimbată, pe parcursul celei de-a doua reprize pentru Foresta au mai evoluat Lungu, Stănescu și Pipoș, cel din urmă aflat alături de Avrămia la debut în tricoul galben-verde. La finalul partidei jucătorii au făcut un tur de onoare al stadionului, în aplauzele celor aproximativ 3.500 de suporteri veniți pe Areni. Pentru suceveni urmează vineri un nou joc de campionat, în deplasare la Dorohoi, împotriva celor de la FC Botoșani 2.


Conferința de presă ținută de Petre Grigoraș25 views1 comment

©2020 ACS Foresta Suceava