• A.C.S. Foresta Suceava

3 puncte după un meci cu 5 goluri la Miroslava

Foresta a urcat pe poziția a doua în clasamentul Seriei 1 a Ligii a III-a, după ce a trecut, după un meci spectaculos, de Știința Miroslava cu 3-2, întâlnire ce a consemnat și prima deplasare din acest sezon pentru galeria galben-verzilor, astfel că aproximativ 20 de suporteri suceveni i-au încurajat pe elevii lui Petre Grigoraș pe Stadionul Uricani.


Echipa de start a Forestei în meciul de la Știința Miroslava


Galben-verzii au început în forță, iar în minutul 3, la o lovitură liberă din lateralul terenului executată de Lungu, Marin a preluat și l-a învins din 6 metri pe Turiță Jr.

În minutul 32, Matteo Rigoni a resimțit o durere, Petre Grigoraș fiind nevoit să efectueze prima schimbare, în locull italianului intrând Stănescu. Ieșenii au căutat egalarea, însă până la pauză scorul de pe tabelă a rămas neschimbat. La 5 minute de la reluarea jocului, Sumanariu comite fault în careu, astfel Știința Miroslava reintră în joc, Sandu transformând lovitura de la 11 metri. Marin și June trec pe lângă gol, Foresta forțând al doilea gol. La o lovitură de colț, Vițelaru este faultat în careu de către căpitanul oaspeților, care vede al doilea galben și este eliminat. Căpitanul nostru, Dudu Drugă transformă, însă la doar 6 minute Știința egalează din nou, Unghianu surprinzându-l pe Ailenei cu o execuție de la 40 de metri. Egalitatea de pe tabelă nu a ținut pentru mult timp, Marin reușind dubla în minutul 67 cu un șut de la marginea careului de 16 metri. Până la final, Martin, Ichim și Lungu trec pe lângă gol, în timp ce la poarta cealaltă, Ailenei se face remarcat la câteva acțiuni ale gazdelor. Pentru Foresta urmează duelul de pe teren propriu cu CSM Focșani, sâmbătă de la ora 17:00, pe Areni.


Prima prezență a galeriei Forestei într-un meci în deplasare în ultimele două sezoane

Rezultatele etapei a 4-a în Seria 1 a Ligii a III-a:

Aerostar Bacău 3:2 Bucovina Rădăuţi

FC Botoșani 2 4:2 CSM Paşcani

Ozana Târgu Neamț 1:2 Ceahlăul Piatra Neamţ

Sporting Lieşti 1:1 Şomuz Fălticeni

KSE Târgu Secuiesc 0:0 CSM Bacău

Ştiinţa Miroslava 2:3 Foresta Suceava

CSM Focşani 1:0 Universitatea Dunărea de Jos Galați

Oțelul Galați 2:0 Hușana Huși

33 views0 comments

©2020 ACS Foresta Suceava