• A.C.S. Foresta Suceava

A cincea victorie consecutivă după meciul cu CSM Bacău

Foresta s-a întors cu cele trei puncte dupâ o deplasare dificilă, pe terenul celor de la CSM Bacău. Elevii lui Petre Grigoraș s-au impus cu 1-0 și au bifat cea de-a cincea victorie consecutivă în campionat.

Echipa Forestei în meciul cu CSM Bacău

Din cauza gazonului foarte degradat, jucătorii noștri nu au putut presta un joc combinativ și așezat, la acest aspect contribuind și stilul defensiv al gazdelor. În aceste condiții „galben-verzii” au încercat să pună în pericol poarta celor de la CSM Bacău prin șuturi de la distanță și la fazele fixe. Pe parcursul primelor 45 de minute pe lângă gol au trecut Marin, Stănescu, Rigoni și Căinari pe finalul reprizei.

După pauză, Drugă din lovitură liberă și Mateciuc cu o lovitură de cap nu au reușit să marcheze pe terenul de la Letea, însă în cele din urmă, în minutele de prelungiri, la o minge aruncată de Sumanariu în careu, Marin i-a așezat o minge lui Martin, care l-a surpins din întoarcere pe portarul advers, astfel asigurând soarta celor trei puncte.

În penultima etapă a turului, Foresta va înfrunta Șomuz Fălticeni vineri, 22 noiembrie, începând cu ora 14:00, pe Areni.


Rezultatele înregistrate în cadrul etapei a XIII-a:


Hușana Huși 1:2 Aerostar Bacău

Şomuz Fălticeni 1:1 Universitatea „Dunărea de Jos” Galați

Bucovina Rădăuţi 7:0 CSM Paşcani

Sporting Lieşti 1:1 Ceahlăul Piatra Neamţ

KSE Târgu Secuiesc 2:1 Ozana Târgu Neamț

Oțelul Galați 1:1 FC Botoșani 2

Ştiinţa Miroslava 2:1 CSM Focşani

CSM Bacău 0:1 Foresta Suceava


Sursa foto: GazetaSV.ro

15 views0 comments

©2020 ACS Foresta Suceava